Direktorka bolnice u Batajnici: Podržaću ukidanje kovid propusnica

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukićević ocenjuje da je došlo vreme za ukidanje kovid propusnica.

Kaže da će podržati tu odluku ukoliko je bude doneo republički Krizni štab za suzbijanje pandemije.

Adžić Vukićević je za list Nova rekla da trećina ili četvrtina građana Srbije nije preležala korona virus ili primila vakcinu i da je, posmatrajući te brojke, ukidanje kovid propusnica potpuno moguć ishod na sednici Kriznog štaba koja bi trebalo da bude održana tokom ove nedelje.

Ona je kazala i da ne zna kakva je budućnost bolnice u Batajnici, kada na red bude došlo zatvaranje specijalizovanih kovid bolnica, ali je dodala da je uverena da će taj prostor "sigurno dobiti novu namenu" i da neće biti potpuno zatvoren za korišćenje.
 
Direktorka kovid bolnice je istakla i da se na lečenju u Batajnici trenutno nalazi oko 300 pacijenata, i da su osim Infektivne klinike i Vojne bolnice na Karaburmi, ostale zdravstvene ustanove zatvorene za kovid trijažu.
  • Gastrabajter

    07.03.2022 12:56
    A zapisnik o respiratoru?
    Gde je zapisnik o respiratorima i količini primljenog kiseonika gospođo direktorka od momenta priključenja na respiratoru do momenta smrti svakog proglašenog pacijenta od korone i umrlog nakon toga?

    Gde su obdokucije gospođo?

    Zašto je pacijentima u covid bolnicama zabranjena komunikacija sa porodicama tako što im se oduzima i isključuje telefon istog dana po prijemu u bolnici?

  • Akim

    07.03.2022 10:15
    I ja cu podrzati ukidanje svih mera.Ocu da idem u kampanju da pobeda bude ubedljiva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija