Kosovska policija zaplenila 36 tona mesa kojem je istekao rok trajanja

Kosovska policija je u selu Zahać kod Peći zaplenila je 36.180 kilograma mesa kojem je istekao rok trajanja.
Kosovska policija zaplenila 36 tona mesa kojem je istekao rok trajanja
Foto: Pixabay
"Regionalna jedinica za istraživanje privrednog kriminala i korupcije iz Peći zajedno s inspektorima Agencije za hranu i veterinu i sanitarnim inspektorom 15. marta u 10:15 časova u Peći obavila je inspekciju preduzeća za koji se sumnjalo da pravi prerađevine od mesa. Prilikom pregleda magacina, pronađeno je meso s isteklim rokom trajanja - govedina, riba i piletina poreklom iz Brazila, Italije i Poljske", navodi se u saopštenju policije. 
Slučaj je vođen u koordinaciji s tužiocem, a uhapšeni su A.H, glavni direktor pet poslovnih jedinica i A.A, zamenik upravnika skladišta.
Privedeni se sumnjiče da su počinili krivično delo "proizvodnja i stavljanje u promet štetnih prehrambenih proizvoda", objavio je portal Kosovo-onlajn.

Teme

meso
  • Антун Чупак

    17.03.2022 15:48
    Ееее мој нимбус-е прави си паралелни ЖУЋАН!!!!
  • Jovo

    16.03.2022 13:07
    Ostadoše fast fudovi bez mesa za pljeske podriguše.
  • Vlada

    16.03.2022 12:38
    kome li je ovo meso bilo namenjeno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".