Nova dojava o bombi u avionu za Moskvu opet lažna

Policija je utvrdila da je i današnja dojava o bombi u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti ka Moskvi bila lažna, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).
Nova dojava o bombi u avionu za Moskvu opet lažna
Foto: 021.rs
Policija je prethodno na beogradskom aerodromu izvršila kontradiverzioni pregled.
"Dojava o bombi je bila lažna", naveli su u MUP.
Nacionalni avioprevoznik je nastavio da leti ka Rusiji, za razliku od brojnih drugih avio prevoznika čije države su uvele sankcije Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.
 
U proteklim danima, bilo je nekoliko anonimnih dojava o podmentnim bombama u avione Er Srbije, i sve su bile lažne.
  • Hinkel

    18.03.2022 01:11
    Ovo je čisto gubljenje vremena i para, zamlaćivanje policije. Šta ćemo ako se nedajbože stvarno pojavi neka bomba ili opasnost? Policajci će biti toliko oguglali na te poruke da je možda neće primetiti a onda će biti belaja. Kao u onoj priči o dečaku koji je vikao da mu vuk jede ovce i seljaci dotrčali tri puta, a četvrti put kada je stvarno došao Putin i počeo invaziju Ukrajine, niko mu nije verovao.
  • Baten

    17.03.2022 18:07
    Rešenje
    Najaviti nove letove na svakih sat vremena, da se ne zna koji je pravi let. Pa neka "bombarduju", a ovi otkazuju letove
  • Lala

    17.03.2022 17:48
    Crnjak
    Tako je to kada drzava i rezim podrzavaju ruske fasiste i njihovu agresiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.