VIDEO Šapić i Vesić kao u South Park-u: "Počistimo preletače"

Koalicija NADA objavila je spot za kampanju za beogradske izbore, urađen u stilu poznate animirane serije South Park.

Međutim, umesto poznatih junaka političke nekorektnosti Kartmena, Kajla, Stena i Kenija, u ideji koalicije koju čine Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, pojavljuju se četiri nova lika.

Nova samo u crtanom formatu, a već dugo prisutna u političkom životu Srbije. U spotu se mogu videti Aleksandar Šapić, Goran Vesić, Nebojša Bakarec i Vladeta Janković.

U pitanju su stari kadrovi Demokratske stranke Srbije i Demokratske stranke. Bakarec je bivši funkcioner DSS-a, a u spotu koalicije NADA nema majicu, nosi mač i vidljiva je tetovaža, što je aluzija na njegov "bodi art" iz 2005. godine, kojim je želeo da razbije "stereotipe i klišee u vezi sa Demokratskom strankom Srbije".
 
Aleksandar Šapić, naravno, nosi vaterpolo kapicu, dok su Vesić i Janković u svojim "svakodnevnim" izdanjima. U spotu se poručuje "počistimo preletače", dok se vidi kako Vesić, Šapić, Bakarec i Janković prelaze iz zgrade sa oznakom "DĐ" u zgradu "AV".
 
 
Podsetimo, listu koalicije NADA na beogradskim izborima predvodi Vojislav Mihailović, pravnik i unuk vođe četničkog pokreta Dragoljuba Draže Mihailovića.
  • Pega

    30.03.2022 17:19
    A šta bi sa onim, da se ne napadaju.

  • Nidza

    30.03.2022 16:01
    Milutin @ Ne, 2 i 4 nisu opozicija vlastima, vec opozicija Srbiji. Nato i eu fundamentalisti, potpuno retrogradna politika, takvi vise ne trebaju ni vecini evropljana, a kamoli nama.
  • pajo patak

    30.03.2022 14:04
    svi pošteni -
    para nema. Ima DĐ, ima AV, misterija niko nije informisan gde je VK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.