Vulin: Pripremaju se grupe da spreče održavanje izbora u nedelju

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, izjavio je da se za nedelju - dan izbora, "priprema više grupa", koje će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora".
Vulin: Pripremaju se grupe da spreče održavanje izbora u nedelju
Foto: 021.rs
On je rekao da Ministarstvo i Bezbednosno informativna agencija imaju informacije da se za nedelju "priprema više grupa, motivisanih i organizovanih od strane pojedinih političkih partija u našoj zemlji, ali i stranog faktora koje će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora".

"Pokušaće da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije, pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju i za sve to će biti spremni, organizovani, u čemu će im značajno pomoći mnoge službe iz našeg okruženja", rekao je Vulin na vanrednoj konferenciji za novinare.

Po njegovim rečima, "već sada postoje spiskovi kriminalaca koji treba da udju u našu zemlju i da pomognu u sprečavanju normalnog odvijanja izbora".

"Čitav bezbednosti aparat ove zemlje neće dozvoliti da se bilo ko igra slobodno izraženom voljom građana. Upozoravamo one koji su ovo organizovali i planiraju da znamo za plan i da bi bilo mnogo bolje da odustanu. Sprečićemo", rekao je Vulin.
  • Aj

    31.03.2022 08:22
    Aj
    Aj nelazi,vise! Sem vasih batinasa nema ko da pravi nemir! A ako znas sto ih ne uhapsis?!!! Ko tebi jos normalan veruje?!!!
  • Putar

    31.03.2022 00:03
    Vuline, ko je zapalio lavandu??
  • dora

    30.03.2022 21:11
    kako nam se komsije smeju
    ko je za to da ovaj ostane i dalje ministar policije, neka ne izadje na izbore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.