Zdravko Ponoš napustio Narodnu stranku

Narodna stranka saopštila je da je predsednički kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš danas istupio iz te stranke.
"Zdravko Ponoš, čiju je kandidaturu za predsednika Srbije podržala Narodna stranka, danas nas je obavestio o istupanju iz Narodne stranke", navodi se u saopštenju.
Ponoš je Narodnoj stranci poslao imejl u kojem je napisao: "Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da istupam iz Narodne stranke"
Narodna stranka se zahvalila Ponošu na saradnji.
 
"Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio i želimo mu sreću u budućem političkom delovanju", zaključuje se u saopštenju Narodne stranke.
 
Za sada nije poznato iz kojih je razloga Ponoš napustio stranku dva dana nakon izbora.
  • Pićuka

    07.04.2022 19:32
    Srpskom narodu je moral nepoznata kategorija.
  • Pićuka

    07.04.2022 18:35
    Moral je ne poznata kategorija srpskom narodu. Kada bi se svi ponašali kao ovaj čovek imali bi smo budućnost.
  • aleksandar

    07.04.2022 08:52
    vigo
    hahaha demosten ponoš , hahaha hahahaha haha ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.