Stefanović: U politici sam zbog Vučića

Jedan sam od onih koji su ušli u ozbiljno bavljenje politikom zbog Aleksandra Vučića i zahvaljujući njemu, izjavio je Nebojša Stefanović.
Stefanović: U politici sam zbog Vučića
Foto: 021.rs
"Nikada nismo mogli da biramo okolnosti u kojima će Srbija da se nađe, ali ako je već morala da bude stavljena u iskušenja, onda biram da državu tada vodi Vučić, jer je to garancija da će moja zemlja ostati mirna, stabilna i uspravna, kakve god da su okolnosti oko nas", naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.
Dodao je da je zadovoljan što u tom izboru ima najmanje 2,2 miliona istomišljenika.
"Dužnost mi nalaže da najpre sebi, ali i stranačkim kolegama, postavim pitanje ne samo da li smo učinili dovoljno, nego da li smo učinili sve što smo mogli da breme izazova, pritisaka i teškoća ne bude stavljeno samo na jednog čoveka, nego na sve nas, a odgovor se, nažalost, sam nameće - nismo", istakao je Stefanović.
 
Naveo je da je podrška od 60 odsto građana odgovor nacije Vučiću lično, ali još više, to je odgovor Srbije na pitanje kome će poveriti na brigu svoju zemlju, svoje gradove i sela, i to u vreme kada svetom vlada neizvesnost, nesigurnost, kriza i zla volja.
 
"Vučić je njihova odluka za vreme koje dolazi i to je najbolja odluka koju je narod mogao da donese, pokazavši da je zreo, da misli na svoju budućnost i da ume da donese pravu odluku", kaže Stefanović.
 
Zaključuje da ne poštuje one koji svojataju Vučićev ugled i narodno poverenje, a jako dobro znaju da tome nisu doprineli onoliko koliko su bili dužni. 
  • Dejan

    13.04.2022 10:46
    Utisak nedelje
    "Ovde Nebojsa iz Beograda."
  • Realan

    12.04.2022 18:41
    Verovatno je hteo da kaže:

    U politici, umesto u zatvoru, sam zbog Vučića
  • BGD 011

    12.04.2022 17:58
    Sverceri...
    A zasto prvo ne obnarodujes koliko milions evra ste ti i tvoj pokojni otac zaradili na preprodaji oruzja iz "Krusika"? Za one koji ne znaju, za izvoz i prodaju oruzja potrebna je i saglasnost MUP-a, t.j. ministra Unutrasnjih poslova, u to vreme Nebojse Stefanovica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.