Čopor pasa izujedao po glavi devojčicu u Preševu, u teškom je stanju

Devojčica iz Preševa koju je izujedao čopor pasa najviše u predelu glave, u teškom je stanju ali je trenutno stabilno.
Čopor pasa izujedao po glavi devojčicu u Preševu, u teškom je stanju
Foto: 021.rs
To su rekli u Kliničkom centru u Nišu gde je dete primljeno u nedelju uveče sa izuzetno teškim povredama.
Prema rečima rukovodioca Klinike za dečiju hirurgiju Živojina Spasića, pacijentkinja je primljena sa teškim povredama poglavine u vidu skalpa na blizu 60 odsto površine, teškim oštećenjem obe ušne školjke i gornje i donje usne, navode iz tog kliničkog centra.
"Čopor pasa je devojčicu oborio na zemlju i izujedao, te ima i brojne razderotine i ugrize na ekstremitetima i trupu. CT endokranijuma ne pokazuje povrede mozga i mekih struktura", naveo je direktor Klinike u saopštenju pres službe niškog Kliničkog centra.
 
Povrede je, dodaje se, zbrinula dežurna ekipa dečjih hirurga. Kompletno su je imunizovali.
 
"Primila je i vakcinu protiv besnila, na trostrukoj antibiotskoj terapiji je. Aktuelno stanje je stabilno uz oprez zbog moguće infekcije i odumiranja delova hirurški saniranih", kažu lekari.
  • Maja

    13.04.2022 21:51
    Pas
    Kod mene u ulici I'ma sest vlasnickih pasa koji mogu da izlaze na ulici I sve Nas komsije napadaju obracali smo se opstini sa potpisima I nista nam nisu odgovorili a komunalna policija ,civilna policija nece da reaguju a odgovor I'm je da li su nekoga rastrgali .Ne razumem Jel treba nesto da se desi pa da oni reaguju.Veoma mi je zao te devojcice nazalost vise su nam zasticeni psi nego deca.Da nebi ljubitelji pasa pomislili da ne volim pse ,I sama Sam pokupila PSA sa ulice izlecila ga I udomila.
  • lenka

    12.04.2022 14:49
    jadno dete
    jadno dete, jadno dete, neka ti je Bog u pomoći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija