FOTO: U fabričkim šupljinama kombija i dečijem sedištu pokušali da prošvercuju 920 paklica cigareta

Carinici su u sredu, 13. aprila na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 920 paklica različitih cigareta.
Cigaretama su bile ispunjene gotovo sve fabričke šupljine jednog kombija, pa čak i dečje sedište u njemu. 
Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen putnički kombi bugarskih registarskih oznaka, sa ukupno šest putnika.
Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, 33-godišnji vozač i njegovi saputnici rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag.  
 
 
Te tvrdnje su vrlo brzo demantovane, jer su carinici već na samom početku kontrole sakrivene paklice cigareta pronašli ispod tapacirunga u fabričkim šupljinama vrata vozila.
 
Ispostavilo se da su istim sadržajem ispunjeni i nasloni svih sedišta, unutrašnjost krova vozila, pa čak i jedno dečje sedište u kombiju.
 
Ukupno 18.520 komada cigareta "Dunhil", "Sobranie", "Davidoff", "Parliament" i "Marlboro" su, zajedno sa kombijem i vozačem, preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.