Jovanović: Sada kada su zajedno seli najveći diktator i najveći lopov - možda to iznedri normalnost

Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je povodom susreta predsednika SNS Aleksandra Vučića i lidera SSP Dragana Đilasa da je "uvek bolje da ljudi razgovaraju nego da se njihove pristalice biju".
"Sada kada su zajedno seli najveći diktator s jedne i najveći lopov s druge strane, kako su godinama jedan drugog čašćavali, možda se ipak ispostavi da ovaj prvi nije baš toliki diktator, a da ovaj drugi možda nije baš toliki lopov. Možda ta spoznaja iznedri i neku vrstu normalnosti za budućnost", rekao je Jovanović za Blic.
On je ocenio da je bolje da Vučić i Đilas razgovaraju nego da se njihove pristalice biju, kao što se dogodilo u Boleču ili na dan izbora kada je napadnut predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.
Jovanović je dodao da je krajnje vreme da se spuste tenzije koje su Vučić i Đilas "mahom sami i proizvodili" i da je to dobro i za političku scenu u Srbiji i za društvo u celini.
  • Vuk

    22.11.2023 17:02
    Krik
    Jovanovic je naucio lopovski zanat poodavno a sav kao fin i tih. Otvorite portal Krik, samo 500 miliona evra je `ustedeo`, kada, od cega???
    Sram ga bilo
  • Miša

    19.04.2022 14:30
    Dogovor kuću gradi. a svi ratovi se završavaju primirjem. Živi ostaju i dogovaraju se oni koji su započelk rat, biraju nove timove, a stari igrači koji prežive postaju nepoželjni.
  • Smecar

    19.04.2022 08:05
    Zabodi ti nos u svoj tanjir i gledaj svoje dvorište jer kad bi tvoji manje spominjali “ćelavog” a više radili grad bi bio čistiji mnogo! Ovako od smeca ne možeš proći gradom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.