Obradović poziva sve patriotske stranke na saradnju i ujedinjenje

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je "sve patriotske parlamentarne i vanparlamentarne političke snage" na saradnju i ujedinjenje.
Obradović poziva sve patriotske stranke na saradnju i ujedinjenje
Foto: 021.rs
Obradović je, na obeležavanju stranačke slave Svetog Nikolaja Ohridskog i Žičkog rekao i da je "ovo vreme ekonomskog i ekološkog patriotizma", saopštile su Dveri.
"Ovo je vreme za ujedinjenje svih patriota u Srbiji i zato nastavljamo širenje Patriotskog bloka i posle izbora", rekao je on.

Dveri su posle aprilskih izbora, na koje su izašli u koaliciji Patriotski blok sa delom Pokreta obnove Kraljevine Srbije postali parlamentrana stranka.

  • Bojan

    04.05.2022 11:37
    @Лиманац
    Pa to, 'nacionalizam' mu dođe kao kad se pališ na svoju sestru al si besan što vam neko ljubav brani. Zato nije ni čudo što se najviše prima kod plemena gde je to normalno...
  • Autošovinista

    04.05.2022 07:46
    Sve je jasno
    Kasno se Boško setio da poziva na ujedinjenje. Veću uslugu bi učinio narodu kada bi raspustio svoju stranku. Klerofašisti nisu od koristi ni jednoj državi.
  • Лиманац

    03.05.2022 23:02
    @Михајло
    Михајло, лоше су те учили.

    Патриотизам —љубав према својој држави
    Национализам — љубав према својој нацији
    Шовинизам — мржња према другим народима

    Једноставно, зар не?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.