Vrtić i škole u Beogradu dobili pretnje bombom, objavljen i sadržaj pretećeg mejla

Više škola u Beogradu ponovo je dobilo dojavu o postavljenoj bombi.
Vrtić i škole u Beogradu dobili pretnje bombom, objavljen i sadržaj pretećeg mejla
Foto: 021.rs
Dojave su upućene mejlom a policija je na terenu, rečeno je u MUP-u.
Dojave o bombama poslate su na adrese više škola na Novom Beogradu, između ostalih, osnovnim školama "Laza Kostić" i "Ivan Gundulić", kao i osnovnim školama "Jovan Popović" na Karaburmi i "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu.
Deci i roditeljima u školi na Petlovom brdu rečeno je da će nastava biti održana onlajn.
 
Dojava je stigla i u vrtić "Fića" u beogradskoj opštini Vračar, gde je roditeljima javljeno da danas ne dovode decu u boravak.
 
List Danas je objavio sadržaj pretećeg mejla:
 
"Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. novembar 2021. Beograd, uveče. Video sam mladu devojku. U meni se sve ‘srušilo’, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetlište. Počela je da se opire, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubistva mladih devojaka u Srbiji. Tela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao da posao obavim brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne menja - svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubiću se, odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu, onda će deca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovde na zemlji."
 
Prethodnog dana, dojave o postavljenim bombama onemogućile su nastavu u nekoliko škola u Nišu i Kragujevcu.
  • "Hvala"

    08.06.2022 12:37
    srpskoj vlasti što brine o našoj deci da ne odraste slučajno bez trauma da im je život ugrožen i da nigde nisu sigurni i zašticeni! Od helihopter spajdermenskog spašavanja u Feketicu do hakerskog "obračunavanja" sa najmladjima u Srbiji. Ostavite se ljudi corava posla i patriotskih romansi i iživljavanja ,zar vam nije jasno da vam i decu truju strahom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.