Ovog vikenda pojačana kontrola saobraćaja na svim putevima, budite oprezni

Saobraćajna policija pojačano će kontrolisati saobraćaj ovog vikenda, sa posebnim akcentom na otkrivanje najtežih prekršaja čije činjenje može imati tragične posledice po učesnike u saobraćaju.
Ovog vikenda pojačana kontrola saobraćaja na svim putevima, budite oprezni
Foto: 021.rs

Kako poručuju u MUP-u, saobraćajna policija pojačano će kontrolisati prekršaje prekoračenje brzine kretanja vozila, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korišćenje telefona tokom vožnje.

"U kontroli saobraćaja biće angažovan maksimalan broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi tehnički uređaji, uključujući radare, alkometre i uređaje za kontrolu psihoaktivnih supstanci", navode u policiji.

U poslednje tri godine tokom juna prosečno je na putevima u Srbiji život izgubilo 50 ljudi, a saobraćajne nezgode najvećim delom bile su posledica neprilagođene brzine kretanja.

  • D

    10.06.2022 10:51
    .
    Zašto ta "pojačana kontrola" nije svakodnevna redovna kontrola?
  • Znak

    10.06.2022 10:27
    Žmigavac
    A da kontrolišete i blagovremeno davanje žmigavca. Žmigavac šta je to? Zaboravili smo čemu to služi! Niko danas ne uključuje žmigavac, nego mota volan kao da je sam na drumu! Saobraćajna kultura#&###
  • zx

    10.06.2022 10:00
    kazne
    Zasto ne bi od naplate kazni isao za pomoc deci?

    Makar 1 nedelja od prikupljenih para?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.