Vulin: Opasnost od atentata na Vučića i dalje postoji - svakodnedno raste pretnja

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da i dalje postoji opasnost od atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Vulin: Opasnost od atentata na Vučića i dalje postoji - svakodnedno raste pretnja
Foto: 021.rs
"Dokle god je (Radoje) Zvicer na slobodi, moguć je atentat na Vučića, ne znamo ko stoji iza klanova i dok se to ne otkrije, svakodnedno raste pretnja na život predsednika", rekao je Vulin za TV Hepi.
On je dodao da je u slučaju klana Veljka Belivuka potvrđena optužnica za sedam ubistava.
"Jedan od okrivljenih je priznao da je ubio petoro ljudi, a biće i više žrtava, u to sam siguran. Što se tiče policije, mi smo svoj posao uradili", kazao je Vulin.
  • milicica

    24.07.2022 01:44
    molim te ministre
    mozes li bar jedan dan da ne smaras
  • Budjoni

    23.07.2022 17:07
    007
    Dok je Vulin 007 u službi njegovog veličanstava neće biti atentata. Nove epizode Bonda 007 neće biti inspirisane na delima Duška Popova, već Aleksandra Vulina, ha,ha,ha...
  • tarabic

    23.07.2022 16:52
    sve ce uskoro na svetlost dana
    ko se to boji naroda svog? Nigde bez debelog obezbedjenja. Sam je kriv jer je podelio naroda , na njegove SNS-ovece i one druge koji kako oni kazu su olos, banda, stani placenici i izdajnici, DALI JE BAS TAKO?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija