Brnabić: Pogodile su me reči episkopa Nikanora, ali to sad nije bitno, treba da podržimo Vučića

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su je pogodili delovi govora episkopa banatskog Nikanora, koji je anatemisao nju i sve koji će učestvovati na manifestaciji Evroprajd u Beogradu.
Brnabić: Pogodile su me reči episkopa Nikanora, ali to sad nije bitno, treba da podržimo Vučića
Foto: 021.rs
"Da li me je pogodilo nešto od toga, pa jeste, naravno. Kada god vam neko pomene dete, to je ja mislim za svaku osobu kao užaren štap u oko. Da li me je pogodilo da neko za moje babe i dede kaže da su koljači srpskog naroda - naravno, užasno me pogodilo, ljudski", rekla je Brnabić za TV Pink.
Ona je rekla da je SPC jedan od osnovnih stubova srpskog društva i naroda, i naglasila da "nikada nijednu reč protiv SPC neće reći".
Brnabić je naglasila da to ipak "nije bitno" u ovom trenutku, naglašavajući da je "potrebna stabilnost, a ne da se svađamo".
 
"Mi ovde moramo da se borimo za našu Srbiju. U ovom trenutku da damo svu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da se izbori tamo (u Briselu) i da obezbedi da i dalje imamo mir. Sve ostalo nije važno", navela je premijerka.
  • Сеновић

    17.08.2022 14:48
    Ма вучић и само вучић, " ја нисам битна" . Истина је овог пута преопасна . Посебно оно око брата и детета. Крило се али се није сакрило.
  • sasa

    17.08.2022 14:28
    netolerancija u porastu
    Retorika koja dolazi iz strane Vucica je mnogo zasluzna za porast netrpeljivosti i nasilja u drustvu i ne postoji ni jedan razlog da gradjani podrze nastavak sirenja mrznje. Sramno je da ta budala iz SPC nije uhapsena nakon poziva na oruzje i nasilje, ali to su vrednosti koje nam SNS promovise
  • Soko

    16.08.2022 18:23
    Tražio BiH ona dva minuta i 50 sekundi sa naplatne rampe ili Jovan Joca,ili pad helihoptera ili Bunga Bunga ili ilii ali to sad nije bitno jer Treba da podržimo Vučića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.