Muškarac poginuo kod Leskovca

Jedan mlađi muškarac je poginuo, a više osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se tri sata iza ponoći dogodila kod leskovačkog sela Međa, na putu Bojnik-Brestovac.
Muškarac poginuo kod Leskovca
Foto: 021.rs
Za sada nije poznat stepen povreda lica koja su učestvovala u sudaru. Uviđaj je u toku i saobraćaj na toj deonici puta je i dalje obustavljen, naveli su u policiji, prenosi Nova.rs.
Prema nezvaničnim informacijama, nastadali mladić bio je za volanom automobila "alfa romeo".
"Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom na krivini, prešao je na levu stranu kolovoza, udario u betonsku ogradu i ponovo se vratio na desnu stranu. Auto koji je išao iza njega, nije mogao da zakoči udario ga je, a potom je udario i čoveka koji je izašao iz svoje kuće izašao da pomogne vozaču i suvozaču iz alfe", rekao je sagovornik Nove.
 
Povređena lica, uglavnom mlađe osobe, zbrinule su ekipe leskovačke Hitne pomoći i oni se nalaze u Zdravstvenom centru u Leskovcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.