Na skupu protiv Prajda raščinjeni monah flašom pogodio kamermana

Tokom prepodneva raščinjeni monah Antonije pogodio je flašom u stomak snimatelja N1.

Incident je prijavljen policiji koja je od snimatelja uzela podatke, javlja ova televizija.

Inače, dvojica učesnika skupa protiv manifestacije "Evroprajd 2022" privedena su u blizini Crkve Svetog Marka.
Došlo je i do incidenta, nakon što su protivnici Prajda flašama gađali automobile, psovali okupljne novinarske ekipe i ušli u raspravu sa policijskim službenicima.
 
Jake snage policije blokirale su danas kod Glavne pošte u Takovskoj ulici tridesetak građana, među kojima je i raščinjeni monah Antonije, koji su izveštaču rekli da nameravaju da spreče štetnju u okviru Evroprajda.
  • m

    17.09.2022 19:47
    Nikada do sada nisam imao nista protiv gejeva,od septembra 2022 vidim kakvi su to ljudi...vredjaju sve neistomisljenike na najnezreliji moguci nacin,ismevaju ljude zbog fizickog izgleda,samo zato sto drugacije misle... Ismevaju to sto neko svet posmatra na tradicionalan nacin i misli da je porodica zajednica muskarca i zene. Ne ismevajte pojam porodicne vrednosti jer ste se i vi rodili u takvim porodicama. Nadam se da gresim i da je samo u pitanju manjina i proprajd botovi koji su placeni da vredjaju i spinuju.
  • Ovaj raspop

    17.09.2022 16:13
    Nacisto poludeo
    Hoce i on da bude Andrej Vucic! Hoce i on da poludi na dan Parade ponosa! Hoce i on da baca flasicu sa vodom! Ako ne sme na zandarmeriju, kao sefov burazer, moze makar na novinare! Ma nemoj!
    Bravo za Anu! Poraslo dete! Osamostalilo se! Nije vise fikus! Zakon isti za sve! Hapsi milicijo sve sto udari kako na tebe, tako i na novinare, pogotovu cestite nekorumpirane izvestace!
  • Milan

    17.09.2022 15:47
    @G pen
    Invalid sam, hoću da mogu u Poštu ( u unutrašnjosti Srbije, u malom mestu) da uđem u kolicima! I u lokalnu ispostavu PIO fonda koja nema rampu!
    Hoću da moj komšija koji ima bolesno dete ne mora da vozi dete u dr Milan Petrović školu svakoga dana 40 km od kuće i nazad (ako ima sreće da ima kola i para za benzin) nego da i njegovo dete ima prava.
    Hoću da SVAKA škola na teritoriji Srbije ima u školama rampe, asistente i sve prilagođeno "deci sa posebnim potrebama".
    Hoću da se novac koji na ime PDV, poreza, raznih taksi i nameta plaćam troši na gorenavedeno i na borbu protiv svake vrste diskriminacije a ne samo na tvoja prava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.