Brnabić održala sastanak sa evropskim zvaničnicima: Evroprajd ipak dozvoljen?

Održan je sastanak Ane Brnabić sa evropskim zvaničnicima, a tema je bio Evroprajd.
Brnabić održala sastanak sa evropskim zvaničnicima: Evroprajd ipak dozvoljen?
Foto: 021.rs

Nova.rs saznaje da je nakon diplomatskih napora u prevogorima između Evropske unije i kabineta predsednice Vlade Srbije postignut dogovor po kome će Evroprajd šetnja biti dozvoljena. 

Kompromisno rešenje po kome će Evroprajd biti omogućen nastalo je nakon napora Evropske komesarke za ravnopravnost Helene Dali, u ličnom angažovanju prilikom pregovora sa predsednicom Vlade, saznaje Nova.rs.
 
Evroprajd šetnja zakazana je za 17.30 časova u Beogradu.
 
Inače, oglasili su se i predstavnici evropskog udruženja Evroprajd i u saopštenju naveli da je premijerka Srbije Ana Brnabić navela da država može da osigura bezbednost učesnika šetnje i da će se Prajd održati. 
 
 
Oni su naveli u saopštenju da je to dokaz da je pritisak delovao.
 
Premijerka se nije javno oglašavala o ovoj tvrdnji.
  • Andjelko

    18.09.2022 09:00
    Slom moralnih vrednostis
    Sve je vec dogovoreno samo da glupa masa legne na rudu. Ovi pajaci zapada sto nas truju nemaju vise mere koliko moze covek da trpi .leba ima a igara ce tek biti.Smuci mi se kad vidim ko nam kroji sudbinu.Rec je bila odlika coveka odosmo u faunu.razlika izmefju nas i majmuna je sve manja.
  • Sanja

    17.09.2022 14:37
    Sestro
    Jesteli obavestili šerifa Volina , on nešto drugo priča pa da nedude većeg pičvajza .
  • drg

    17.09.2022 14:23
    vec vidjeno
    Prajd vise nego uspeo,vesto smisljeno i sprovedeno,koliko je samo medijskog prostora posveceno i ko su sve bili gosti-analiticari. Obecano ispunjeno i dali je stari-novi predsednik vlade slucajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.