Brnabić: Još zemalja će povući priznanje Kosova, ne mogu da ignorišu pravdu

Premijerka Ana Brnabić ocenila je da će u budućnosti biti još zemalja koje će povući priznanje nezavisnosti Kosova.
Brnabić: Još zemalja će povući priznanje Kosova, ne mogu da ignorišu pravdu
Foto: 021.rs

Ona je za današnju Politiku navela da je povlačenje priznanja "jedan od najznačajnijih pokazatelja ispravne, dosledne i dobro planirane politike koju Srbija godinama vodi".

Brnabić je istakla da je reč o poštovanju međunarodnog prava.

"To je politika zasnovana na poštovanju međunarodnog prava i uprkos svim izazovima i pritiscima kojima su mnoge zemlje izložene da priznaju takozvanu državu Kosovo, sve je više onih koji ne mogu da ignorišu činjenicu da su pravo, pravda i svi argumenti apsolutno na našoj strani", navela je premijerka.

  • Lala

    17.09.2022 15:19
    Crnjak
    Danas je poceo Oktoberfest..
  • Aj

    17.09.2022 14:53
    Aj
    Aj nelupetaj vise isto kao i tvoj sef AV! Kosovo je odavno samostalna drzava i tu je kraj cele price! Moz da zamajavate mali deo neukog i ucenjenog naroda kako bi skretali paznju od propasti Srbije za koju ste licno krivi i moracete odgovarati za tu propast! Mars breee.......
  • 9

    17.09.2022 14:03
    Onog momenta
    kada joj bratski rusi napuste Krim koji su okupirali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.