VIDEO: Vučić se obratio građanima Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić obraća se građanima Srbije.
VIDEO: Vučić se obratio građanima Srbije
Foto: 021.rs
On kaže da želi da obavesti javnost o ishodu diplomatskih susreta koje je imao, te da će govoriti o svemu u sedam delova, a najpre o Kosovu i Metohiji.
Kako je rekao, govoriće o energetskoj, ekonomskoj situaciji, investicijama, hrani kao i odnosu sa EU. 

U nastavku pogledajte obraćanje.

  • Nada

    08.10.2022 15:33
    Komentar na penziju
    Ako je prosecna penzija bila 28000 din u 2022. Kako moze sa povecanjem od 20,5 posto biti 38000??? Kakvo je to lupetanje?
  • Mitar

    08.10.2022 14:10
    Mitar
    Vise ove budalastine,lazi,glume...koje priredjuje AV odavno nepratim! Zamorim mozak a nista da kaze vec sve obrce i ponavlja se godinama! Rejting ti opada AV pod hitno Izraelcima da kazes da izmisle nove,nastupe! Nego jel ste videli danas nove cene,mlecnih proizvoda,piletine....to je realnost i to treba da nas brine kako,spreciti naglo osiromasenje vec iscrpelih gradjana!!!
  • Vlade

    08.10.2022 11:48
    Koja šizofrenija… Prvo gotovi smo, umiremo, svi smo mrtvi, pa ima svega, najjači, najbolji… Šta je sutra? Koje ludilo…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.