Inspektor MUP-a u Nišu zadobio prelom jagodične kosti, među uhapšenima komunalni milicajac

Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu.
Inspektor MUP-a u Nišu zadobio prelom jagodične kosti, među uhapšenima komunalni milicajac
Foto: 021.rs
Kako javlja Telegraf.rs, do incidenta je došlo u 2.20 sati posle ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.
"Policajac je zadobio prelom jagodičnog luka. Pregledan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nije hostpitalizovan ali bi danas trebalo da se javi u bolnicu", navode sagovornici Telegrafa upoznati sa ovim slučajem.
Prema prvim informacijama, inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident. 
 
Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe, a među njima je i jedan komunalni milicajac koji u to vreme nije bio na dužnosti.

Teme

tuča
  • D.S.

    09.10.2022 15:04
    E
    Da si ucio skolu za milicionera te tvoje povrede bi okarakterisali kao ubistvo.
  • poveedjeni intelekt

    09.10.2022 11:57
    Kad policajcu naprave sljivu ispod oka,to su teske povrede. A kad meni napukne lobanja,izbiju 3 zuba i polome podlakticu to su lakse poveede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija