Nove dojave o bombama: Ovaj put u pet beogradskih škola

Ministarstvo prosvete saopštilo je da su dojave o podmetnutoj bombi stigle jutros na elektronske adrese pet škola na teritoriji Beograda, tri srednje i dve osnovne.
Nove dojave o bombama: Ovaj put u pet beogradskih škola
Foto: 021.rs
Dojave su stigle na mejl adrese Medicinske škole na Zvezdari, Trinaeste beogradske gimnazije, Srednje škole "Barajevo", kao i na adrese dve osnovne škole - "Pavle Popović" u Vraniću i "Branislav Nušić" na Voždovcu.
 
Ekipe MUP-a su na terenu, učenici i zaposleni su evakuisani, a nakon okončanja kontradiverzionog pregleda, učenici će biti vraćeni u klupe, nakon potvrde da je bezbedno.
 
Učenici osmoletke "Pavle Popović" u Vraniću su vraćeni na nastavu, nakon što je MUP utvrdio da je reč o lažnoj dojavi.
 
O načinu organizovanja časova i povratku na neposrednu nastavu škole će obavestiti učenike i njihove roditelje preko redovnih kanala komunikacije, dodaje se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.