Šefica informativne službe SNS: "Duboko potreseni" zbog Mihajlović, uvek je "glasno ćutala"

Šefica Informativne službe vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladanka Malović navela je da su svi u stranci "duboko potreseni" jer Zorana Mihajlović razmatra da li će ostati u SNS-u ili neće.
Šefica informativne službe SNS: "Duboko potreseni" zbog Mihajlović, uvek je "glasno ćutala"
Foto: 021.rs
Zorana Mihajlović, posle deset godina, više nije ministarka u Vladi Srbije.
 
"Takav nenadoknadiv gubitak je veliki izazov za sve naprednjake, nedostajaće na stranačkim sednicama na kojima je skoro uvek glasno ćutala", rekla je Malović za Radio Slobodna Evropa.
Zorana Mihajlović, funkcionerka vladajuće Srpske napredne stranke, nije se našla na spisku imena ministara u novoj Vladi Srbije koje je lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić pročitao 23. oktobra.
Ona je rekla novinarima da ima vremena da se priča o tome da li će ostati ili ne u SNS-u.
 
Mihajlović je kao ministarka u Vladi Srbije insistirala da Srbija treba da ide put evropskih integracija. Neretko je bilo meta kritika pojedinih ministara u Vladi Srbiji i pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke.
 
Mihajlović je poručila da članstvo u stranci ne ograničava iznošenje stavova.
"Ja jesam sigurno bila u manjini, ali to ne znači da mi koji smo za takvu opciju nismo u pravu", poručila je Mihajlović.
 
Dodala je da misli da će lideru stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću biti na neki način i lakše jer neće više imati taj drugačiji ton u stranci.
  • Zare

    25.10.2022 14:17
    Negativna selekcija na delu. Kominterovski nema sta!
  • Шоне

    25.10.2022 09:31
    Од свог зла које је било међу министрима она је била најмање.
  • ZX

    25.10.2022 06:42
    Nije ni za fuj
    Ova vladanka prava nazadnjakinja, jezik pola metra, kulture niđe a govorancija oštra pa duboka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija