SBB nastavlja da emituje TV Prva i B92

Kompanija SBB saopštila je da televizije Prva i B92 ostaju u SBB ponudi, kao i tri kablovska kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World.
SBB nastavlja da emituje TV Prva i B92
Foto: 021.rs
"Postigli smo sporazum u interesu svih SBB korisnika i to je bio motiv kojim smo se rukovodili dok smo bili izloženi svim mogućim pritiscima", navodi se u saopštenju, prenosi N1.
Dodaje se da je vođena neviđena medijska hajka, uz pritiske na korisnike SBB-a od strane konkurencije i najviših državnih organa da pređu na Telekom. 
Kompanija SBB je ranije najavila da izbacuje televizije Prva i B92 iz svoje ponude kanala, od 28. oktobra.
 
Kako su tada naveli, vlasnik ove dve televizije Srđan Milovanović tražio je da im kablovski operater plaća naknadu uvećanu za 1.000 odsto, odnosno 38 miliona evra, umesto dosadašnja tri i po miliona.
 
Pojedini Novosađani su nakon toga u svojim poštanskim sandučićima pronašli nepotpisane zahteve za raskid ugovora kod SBB-a, uz ponudu Supernove, koja je u vlasništvu Telekoma Srbije.
 
U zahtevu se pozivalo na Zakon o zaštiti potrošača, a raskid ugovora se tražio "jer su nastupile izmene koje nisu na korist pretplatnika".
 
U Zrenjaninu je ispred poslovnica SBB-a bio postavljen štand konkurentskog Telekoma, na kome je korisnicima nuđen prelazak na tu kablovsku mrežu.
 
Ujedno su se u gradu pojavili plakati na kojima je poziv da se raskine ugovor sa SBB-om i kontakt telefon. Gledaoci N1 su ispričali da im je, kada su pozvali taj broj telefona, ponuđena pravna pomoć i prevoz do poslovnice, kako bi raskinuli ugovor.

Teme

SBB
  • Мирко

    29.10.2022 18:54
    sk
    Браво,био си у праву,укинули спорт.То само код нас може. :))
  • /

    29.10.2022 00:51
    /
    ovo je samo ponovljen sbb scenario.
    vec su isto istacko ovo radili.
    da je bilo ozbiljno, pravili bi kampanje i ponude sa ciljem da zadrze korisnike.
    znaci, nastavlja se saga: ako hocete da razgovarate sa operaterom stisnite dugme 2
  • Mijo

    28.10.2022 22:57
    Mijo
    Etoti sad,sta bi....gazde udarili packe AV!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.