Policija blokirala Gazelu i Most na Adi, traga za pljačkašima menjačnice, uzeli 8.000 evra

Beogradska policija blokirala je Gazelu u smeru ka gradu, kao i Most na Adi u okviru potrage za osobama koje su večeras opljačkale menjačnicu na Novom Beogradu.
Policija blokirala Gazelu i Most na Adi, traga za pljačkašima menjačnice, uzeli 8.000 evra
Foto: 021.rs
Po navodima Blica, dve osobe maskirane šalovima i kapama upale su oko 18.45 časova u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića u blizini Fontane.
Oni su po nezvaničnim podacima, pucali iz pištolja u neprobojno staklo, a potom ga razbili macolama.
Tokom pljačke nije bilo povređenih, a iz menjačnice su odneli oko 8.000 evra i za sada neutvrđenu sumu dinara.
  • Herkul

    24.11.2022 16:01
    Fuj policijo
    Tako je bre! Kad treba da hapse ove sa vrha onda su usrani i popisani,sve su to govna i hohstapleri,a ovaj sistem truo i raspao,demokratija neka,ljudska prava,vamo tamo,ma daj,serem se u drzavu ovu raspalu.! Videce oni kad se raja okupi,nece ih spasiti niko,u gacama ce trcati po ulici,pogotovo ovi iz sudstva i policije!
  • A

    23.11.2022 13:27
    A
    A sto nisu digli migove,helikoptere,dronove...?! Ogroman novac je opljackan! Ajte molim vas nebudite presmesni ovi sns ministri placaju jednu veceru za 10 hiljada eura!
  • nema

    23.11.2022 12:20
    Kad bi policija hapsila sve koji su nezakonito prisvojili pare pola javnih i državnih službi bi stalo .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.