Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Gimnazijalac napao i povredio vršnjaka na školskom odmoru

Učenik drugog razreda Gimnazije "9. maj" iz Niša zadobio je lakše povrede kada ga je na velikom odmoru u učionici napao učenik iz drugog odeljenja istog razreda.
Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Gimnazijalac napao i povredio vršnjaka na školskom odmoru
Foto: Pixabay
Učenik je zadobio nekoliko udaraca u glavu i telo i ima lakše telesne povrede.
O svemu je obaveštena policija i slučaj je predat Višem tužilaštvu u Nišu.
U školi je u toku sednica Tima za sprečavanje nasilja i diskriminacije koji će proceniti stepen nasilja i doneti odluku o tome da li će nasilni učenik biti isključen iz škole.
  • Megido

    29.11.2022 15:50
    Uvek je bilo ovako?
    Da li je apostol Pavle opisao ovo naše haotično uvreme još oko 65. n.e. u svojoj 2. poslanici Timoteju 3:1-5? On između ostalog kaže: ,,Ovo znaj: u poslednjim danima nastaće naročito teška vremena. Jer ljudi će biti sebični, oholi, hulnici, neposlušni roditeljima, nezahvalni, neverni, bezosećajni prema drugima, nespremni za bilo kakav dogovor, klevetnici, bez samosavladavanja, okrutni, bez ljubavi prema dobroti.''
  • Dejan

    29.11.2022 15:10
    ns
    Onaj slucaj od Petka, Novi Sad !! Sta se tu ustvari desilo, taj izvesni koji je dobio po tamburi pa je pisalo po celom srbistanu, izvesni je bio poznat da cacka svakog oko sebe, dirao je mladjeg od sebe, taj mladji se pozalio svom starijem bratu, stariji brat je dosao sa ekipom i nakantali pocetnog izgrednika koji je sa mamom odmah otrcao u hitnu, policija, javnost ! Eto,buka niokocega !!!
  • @lala

    29.11.2022 14:57
    Zbog takvih imamo sad decu koja tuku drugu decu bez posledica.
    Treba da se stidis

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija