FOTO: U Nišu oteli dilera i uz pretnje tražili da im preda drogu, na kraju svi uhapšeni

Policija u Nišu uhapsila je slovenačkog državljanina D. G. (34) zbog trgovine drogom.
Takođe, policija je uhapsila i M. I. (37) i D. M. (40) iz okoline Doljevca zbog protivpravnog lišenja slobode, iznude i posedovanja droge.
Sumnja se da su M. I i D. M. došli do kuće četrdesetšestogodišnjeg muškarca u okolini Doljevca u kojoj je boravio D. G, naterali D. G. da uđe u automobil i preteći tražili da im kaže gde krije drogu. Potom su ga izveli iz automobila i, kako se sumnja, fizički ga napali, a on je uspeo da pobegne do naplatne rampe odakle su pozvali policiju.
 
M. I. i D. M. se potom vraćaju kući i pozivaju četrdesetšestogodišnjeg vlasnika da pođe sa njima da pronađu D. G, a potom ga izvode iz automobila i više puta udaraju. Četrdestešestogodišnji muškarac uspeva da pobegne u prostorije jedne benzinske pumpe.
 
Policija je u pretresu stana M. I. i D. M. pronašla manju količinu marihuane, tri digitalne vagice sa tragovima droge, kao i novac koji je stečen prodajom narkotika.
 
 
Prilikom pretresa prostorija koje je osumnjičeni D. G. (34) koristio pronađeno je 2,3 kilograma marihuane i 1,6 kilograma amfetamina.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.
  • Milos

    07.12.2022 10:42
    kj
    policija najvise diluje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija