Suđenje bivšem predsedniku Grocke za paljenje kuće novinara: Odbrana tražila izuzeće tužioca

Ponovljeno suđenje za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića odloženo je za sredinu januara zbog zahteva odbrane za izuzeće tužioca Predraga Milovanovića, prenelo je danas UNS.
Suđenje bivšem predsedniku Grocke za paljenje kuće novinara: Odbrana tražila izuzeće tužioca
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Po navodima UNS, odbrana je na današnjem ročištu ocenila da Milovanović ne bi smeo da postupa u tom predmetu jer ga je predložila za svedoka.
"Sudija je prvo odredio kratku pauzu, a posle povratka u sudnicu odlučio da pretres ne bude održan zbog zahteva o izuzeću postupajućeg tužioca", preneo je UNS.
Reagujući na tu odluku, Jovanović je pri izlasku iz sudnice rekao da "više neće" ući u beogradsku Palatu pravde, ukoliko se sa zahtevom odbrane složi Milovanovićev nadređeni u Drugom osnovnom tužilaštvu.
 
Ponovljeno suđenje za paljenje kuće novinara portala Žig info biće nastavljeno 16. januara naredne godine.
 
Prethodno je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo prvostepenu presudu kojom je na četiri godine i tri meseca zatvora osudjen bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović po optužbi da je ostale okrivljene podstrekavao da zapale imovinu Milana Jovanovića. 
  • Istine radi ...

    14.12.2022 21:00
    @Sale
    Da, rade botovi sa isključenom savesti. Neka im duša sve to zapamti.
    Još gore se desilo ovom savesnom novinaru, g-dinu Jovanoviću, nakon što su mu zapalili kuću su ispalili par metaka u kuču u plamenu!
  • zgađen

    14.12.2022 20:49
    NapreDNO pravosuđe
    Ako je i od reformisanog i nezavisnog sudstva, mnogo je.
  • Sale

    14.12.2022 19:18
    Vidim i ovde botovi rade, pa nek se i vama desi isto ko ovom nesrecnom coveku da vam neko zapali kucu dok spavate i da mu ne mozete nista jer zivite u banani..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija