Krivične protiv petoro mladih koji su maltretirali maloletnika, sve snimali i stavili na mreže

Policija je identifikovala pet osoba starosti od 15 do 17 godina, koje se sumnjiče da su fizički i psihički maltretirali maloletnika.
Krivične protiv petoro mladih koji su maltretirali maloletnika, sve snimali i stavili na mreže
Foto: Pixabay
Policija u Vrnjačkoj Banji identifikovala je dve osobe iz Vrnjačke Banje i tri iz Beograda starosti između 15 i 17 godina, koje se sumnjiče da su u napuštenoj kući u Vrnjačkoj Banji fizički i psihički maltretirale maloletnika, to snimale mobilnim telefonom i objavile na društvenoj mreži.
Policija će protiv njih višim javnim tužilaštvima u Kraljevu i Beogradu podneti krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zlostavljanje i mučenje i neovlašćeno fotografisanje.
O svemu su obavešteni i centri za socijalni rad u Vrnjačkoj Banji i Beogradu.
  • Aleh

    22.12.2022 15:03
    Država neskrivenog nasilja.
  • Hm

    22.12.2022 14:42
    Kada budući poslodavac traži uverenje o čistom dosijeu - hoće ovo biti naznačeno? Koliko dugo? Da li će im jedina šansa za zaradu biti u kockarnicama i crnoj ekonomiji?
  • Posledice

    22.12.2022 12:18
    Daj boze da se uvede neki redu u haos vrsnjackog nasilja. Red bi bio da osete posledice svojih dela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija