Sjenica već tri dana bez vode zbog kvara

Zbog pucanja glavne vodovodne cevi, Sjenica je tri dana bez vode, a otklanjanje kvara očekuje se u večernjim satima, rekao je danas direktor JKP "Vrelo" iz tog grada Nermin Ljajić.
Sjenica već tri dana bez vode zbog kvara
Foto: Pixabay
On je za agenciju Beta rekao da je u pitanju velika havarija jer je pukla cev koja vodom snabdeva ceo grad.
"Glavna cev je smeštena na veoma nepristupačnom i brdovitom mestu što dodatno otežava otklanjanje kvara, a kopanje se mora obavljati sve dok se ne dođe do kritične tačke. Radnici su na terenu i normalizaciju vodosnabdevanja očekujemo večeras", rekao je Ljajić.
Prema njegovim rečima, to najveća havarija na vodovodnoj mreži u Sjenici u poslednje dve godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.