Posle incidenata u Sarajevu, mali fudbaleri stigli u Beograd sa dve medalje

Mali fudbaleri Fudbalskog kluba "Zvezdara" i njihovi roditelji koji su učestvovali na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu, vratili su se u Beograd.
Posle incidenata u Sarajevu, mali fudbaleri stigli u Beograd sa dve medalje
Foto: Pixabay
Tim, koji čine deca rođena 2012. godine, osvojio je bronzu, dok su dve godine stariji dečaci osvojili srebrnu medalju.
Zbog napada na roditelje mladih fudbalera u hotelu na Ilidži, uhapšeno je 10 osoba, a istraga se nastavlja. Uhapšeni se sumnjiče za nasilničko ponašanje, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a. Svi uhapšeni su iz Sarajeva, imaju između 20 i 28 godina.
Huligani su u subotu nakon utakmice ušli u hol i napali suzavcem grupu roditelja mladih fudbalera iz Beograda.
 
U pokušaju da im otmu zastavu, na kojoj ćirilicom piše "Zvezdara", jedna osoba je zadobila i povrede nožem, ali joj je pomoć brzo ukazana i nema težih povreda. 
 
"Jedan od roditelja je uboden nožem, na sreću bez težih povreda. Otpušten je u hotel. Zahvaljujemo svima koji su se javili da ponude bilo kakvu pomoć... Deca su bezbedna, policija je u hotelu, nema nikakve tenzije, nastavljen je turnir. Ostaćemo da završimo turnir zbog dece", izjavio je posle napada sekretar Fudbalskog kluba "Zvezdara" Ivan Stojimirović. 
 
Napad su osudili zvaničnici u Sarajevu, kao i Beogradu. 
  • Jelena

    16.01.2023 14:42
    Srbi
    Nisu napadnuti noževima i suzavcem Beograđani, nego srpska deca i njihovi roditelji, samo zato što su Srbi. Ne vidim razloga zašto pojedini mediji izbegavaju da navedu podatak da su žrtve napada bili Srbi.
  • Zanovetalo

    16.01.2023 09:12
    Od sada
    Traziti od organizatora i onog koji poziva ucesnike bezbednosne garancije i predvideti obestecenja za napadnute i ostecene.A ne ono mufljusko: 'Pa nismo znali, nismo to ocekivali..Izvinite'
  • Cicka

    16.01.2023 09:08
    Da se obaveste
    Sefovi vecine drzava tzv. Zapadnog sveta trebali bi da se obaveste da postoje 2 Clana u UN gde je Rusija naslednica kao pobednica u borbi protiv nacizma i fasizma posle Drugog svetskog rata da moze da reaguje na bilo koju drzavu od te vrste u kojoj se nacizam pojavljuje ili je vec ukornjen , eto da ne bude posle kuku lele . Putin se na to ne poziva ali bi mogao o tome da prozbori koju rec .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.