Brnabić: Vučić jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za Kosovo

Premijerka Ana Brnabić odbacila je kritike opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove kosovske politike.
Brnabić: Vučić jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za Kosovo
Foto: 021.rs
Ona je u objavi na Tviteru ocenila da su stavovi opozicije po tom pitanju motivisani "besramnom željom da se politički ućari".
Napisala je da "jedini koji je poslednjih decenija nešto uradio za Kosovo i naš narod tamo je @avucic".
"Danas oni koji su 2001. pustili albanske teroriste na slobodu, 2004. ćutali na pogrom, a 2008. na proglašenje nezavisnosti, 2010. premestili pregovore iz UN u EU i doveli do (po nas) katastrofalnog mišljenja Međunarodnog suda pravde - danas se ti javljaju da kažu nešto o Kosovu", dodala je.
 
Kritikovala je opoziciju zbog toga.
 
"Nepodnošljiva lakoća neodgovornosti. Besramna želja da se politički ućari, koliko god teška vremena za Srbiju bila", navela je Brnabić.
 
  • Zdrav Razum

    28.02.2023 18:00
    Qui bono
    Baš tako: Uradio je za "Kosovo", ali ništa za Srbiju.
  • djordje

    25.01.2023 20:21
    Dosta vise. Nista niste uradili ni vi. Sve ste sabotiriali i od 2004. ste prakticno na vlasti. Sad sami sabotirate sebe. I lepo ste profitirali od svega toga. A 90te da ne pominjemo, kao ni sve pre toga.
  • U pravu je

    22.01.2023 16:00
    U pravu je , Vučić je jedini u istoriji koji je Kosovu potpisao nezavisnost u UN i dozvolu da Kosovo udje u Nato, ili uveo sankcije Rusiji koja vetom sprečava ulazak Kosova u UN. Istinu kaže, to pre njega niko nije uradio !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.