Glišić: Ako se Vučić povuče - to znači kraj SNS, sledi najcrnji i najgori scenario za Srbiju

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je saradnicima da je spreman da se povuče, objavio je sinoć TV Pink, navodeći da je nakon obraćanja saradnicima, Vučić napustio centralu SNS.
Vučić je, kako navodi Pink, partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.
"Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da pametuju i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD", objavio je na svom portalu Pink.
Pozivajući se na neimenovane izvore, Pink navodi kako je Vučić "sve to strpljivo slušao, a onda poručio da će se on povući, ako neko misli da može i ume bolje".
 
Rekao je da će - "ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on vođenje prepustiti pametnijima od sebe".
 
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je da ako Aleksandar Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, da je to kraj SNS. On je za televiziju Pink kazao da bi to bio i kraj karijere koju je SNS imala na političkoj sceni Srbije.
 
Glišić smatra da nakon toga sledi nešto što je, kako je rekao, "najcrnji i najgori scenario za Srbiju" koji ne sme ni da zamisli.
On je, iako nije obrazložio da li je Vučić rekao u kojim okolnostima će podneti ostavku, da li na mesto predsednika stranke ili republike, ponovio da "ako je podnese i ako ostane pri tome, to je nešto najgore što će se desiti Srbiji", preneo je RTS na svom sajtu.
 
Vučić će, kako je ranije najavljeno, danas prisustvovati sednici Vlade Srbije koja počinje u 11 časova, a da građanima će se obratiti u 20 časova.

Komentari 153

  • Bo

    22.02.2023 23:13
    Naravno predsedniče,povucite se.
    Neka pametniji rade.
  • G pen

    26.01.2023 18:59
    I jos nije otisao.
  • Pawlle

    25.01.2023 23:04
    Odlazi baksuze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.