Oglasio se Srđan Đoković: Polufinale ću gledati od kuće, hteo sam samo da podržim svog sina

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izdao je saopštenje povodom događaja od utorka uveče u Melburn parku.
On je naveo da je bio napolju sa Đokovićevim navijačima, kao i posle svih mečeva kako bi proslavio pobedu i slikao se sa navijačima svog sina.
Srđan Đoković je na trenutak bio u društvu čoveka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin i rekao "živeli, ljudi" i udaljio se. Kasnije su ti navijači izbačeni iz kompleksa.
Srđan Đoković je u saopštenju, koje je objavio PR tim Novaka Đokovića, naveo da je izabrao da polufinalni meč gleda od kuće, kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za njegovog sina ili bilo kog drugog igrača.
 
"Ovde sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao nameru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje. Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i posle svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobede i slikam se sa njima. Nisam imao nameru da budem uvučen u sve ovo", poručio je Srđan Đoković.
 
Kako je naglasio, njegova porodica je proživela užas rata, a oni žele samo mir.
 
"Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledaću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijaću za sina, kao i uvek", naveo je Srđan Đoković.
Zbog ovih dešavanja, kako javljaju australijski mediji, upozorena je cela porodica Đoković na moguće posledice.
 
TS Australije: Odgovorni uklonjeni iz kompleksa, važno je da se ne prave smetnje
 
Teniski savez Australije oglasio se saopštenjem i potvrdio da Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, nakon incidenta sa navijačima i ruskim zastavama, neće prisustvovati polufinalu između Đokovića i Tomija Pola.
 
"Posle događaja u sredu uveče, u saradnji sa članovima obezbeđenja i policije reagovali smo brzo kako bismo odgovorne uklonili iz kompleksa. Tokom turnira razgovarali smo sa igračima i njihovim timovima o važnosti toga da se ne upliću u nešto što će izazvati smetnje. Gospodin Srđan Đoković objavio je saopštenje u kojem je naveo da neće prisustvovati večerašnjem polufinalu", navodi se iz TS Australije, uz podsećanje da će ruske i beloruske zastave i dalje biti zabranjene.
 
"Tenis Australija čvrsto drži do apela za mir i okončanje rata u Ukrajini", zaključuje se u saopštenju.
  • nana

    31.01.2023 18:02
    e moj Srđane
    porodicu ne možeš da biraš (u ovom slučaju, nisu mogli Vas Srđane da biraju), ALI ZATO MOŽEŠ DA JE BRUKAŠ!!!
  • srđan đoković

    29.01.2023 23:54
    CAR SIMEON
    27.01.2023 • 14:58
    Stetis sinu
    Srdjane, Ti verovatno nisi svestan da sa svojim radnjama vise stetis Novaku
    nego sto mu pomazes. Moj savet ti je, ne cini nista i ne daji nikakve izjave,
    stetne su.
    ------------------
    važi se
  • Zare

    27.01.2023 19:24
    Titoisti, staljinisti i putinisti su Srbiji naneli vise stete nego Turci za 500 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija