Dve cisterne s fosfornom kiselinom iskliznule u Zaječaru, "nema opasnosti po životnu sredinu"

U stanici Zaječar jutros u 8.40 časova na četvrtom koloseku došlo je do iskliznuća dve vagon-cisterne natovarene fosfornom kiselinom, saopštili su iz preduzeća "Srbija kargo".
Dve cisterne s fosfornom kiselinom iskliznule u Zaječaru, "nema opasnosti po životnu sredinu"
Foto: 021.rs
Kako navode, prilikom ovog događaja nije bilo curenja, niti isparenja i nema opasnosti po živote ljudi i životnu sredinu, prenosi Nova.rs.
Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 12 vagon cisterni, koje su u vlasništvu kompanije Eliksir i saobraćala je iz Prahova za Šabac.
"Na lice mesta je izašla zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja Infrastrukture železnice Srbije i Srbija Karga, koja će utvrditi uzrok ovog akcidenta", saopštili su iz "Srbija karga", a prenosi Nova.rs.
 
Kako su naveli, saobraćaj putničkih i teretnih vozova u stanici Zaječar nije u prekidu.
  • Plaćač poreza

    27.01.2023 17:41
    Kako ćemo prevoziti onolike količine zlata koje je Vučić pronašao po ovakvim prugama?
  • na primer

    27.01.2023 17:21
    zztop
    27.01.2023 • 12:58
    Ovo je za neverovat , iskaču samo cisterne ostali vagoni ne ,, kako to ,kako to...

    Mozda sto su vagoni-cisterne teze od ostalih vagona?
  • @Porodica

    27.01.2023 17:18
    Porodica
    27.01.2023 • 14:24
    njihovih vrednosti
    Specijalan rat protiv neke zemlje nije samo u medijskoj propagandi, nego i u sabotažama na terenu? Pitam za druga.

    Kazi drugu, da sumnjicavost i paranoja ima nekog smisla kada je sve super pa odjednom krene niz losih dogadjaja, ali u zemlji gde se vec vise od 30 godina kupuju diplome i jedino merilo strucnosti je pripadnost stranci, gde se radovi dodeljuju bez tendera po kumovskim linijama, gde se deca lece SMS-om dok se grade fudbalski stadioni, gde se novootvoreni put vec za dve nedelje krpi i radovi prakticno nikada ne prestaju... je pitanje o nekim sabotazama, pogotovo spoljnim ili zabadanje glave u pesak ili cist bezobrazluk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.