Vučić: Neću razumeti divljaštvo koje se danas desilo, Srbija je predstavljena u najgorem svetlu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće razumeti "divljaštvo" koje se desilo danas na sednici skupštine i da je Srbija "opet" predstavljena u najgorem svetlu, najviše u Prištini.
Vučić: Neću razumeti divljaštvo koje se danas desilo, Srbija je predstavljena u najgorem svetlu
Foto: FoNet/AP
"Neverovatno kakvu smo glupost danas napravili. Sramota. Imali smo priliku da sve uradimo na pristojan način i da zemlju predstavimo kao da zna šta radi - zemlju odgovornih i ozbiljnih ljudi", rekao je Vučić u skupštini.
On je dodao da slede teže sankcije i veći problemi svima.
"Moramo nekako da preživimo, a da ne budemo krivi... Uplašen sam nivoom histerije u kojoj nema mesta za razgovor i kompromis", kazao je predsednik.
 
Atmosfera na današnjoj skupštinskoj sednici u jednom delu se pretvorila u incident uz koškanje s poslanicima većine SNS, pošto su poslanici dela opozicije ustali i uz povike "Izdaja, izdaja!", "Ne damo Kosovo!" i "Ua, ua!", prekinuli govor Vučića, a došlo je i skupštinsko obezbeđenje.
 
Sednica je trajala do 21 sat, a sutra od 11 ujutru se nastavlja.
  • 9

    03.02.2023 15:07
    Bravo doktore
    Ko predstavlja ovu zemlju ?
    Poslanici ili preCjednik ?
    Na čije izLAGANJE je skupština reagovala? Nisu svi bradati i klempavi klimoglavci.
  • Skupština

    03.02.2023 12:34
    Sad gledam skupštinu, i svaka čast Ćuti , gledao ga je Vučić bledo kao tele kao i svi ostali Sns-ovci. A Ćuta najjednostavnije traži poštovanje Ustava, a da Sns i Vučić poštuju Ustav Srbije nebi bilo ni ovih scena. Za sve tenzije je kriva izdaja koju je pokrenuo Sns koji je na izborima dobio glasove jer su rekli da će da čuvaju Kosovo i drže se Ustava Srbije. Ove tenzije u skupštini je ništa što može da se desi kod takve prevare glasača na izborima. Ovo je ja neviđeno do sad u istoriji da pred izbore jedno kažeš glasačima, a sasvim drugo kreneš da radiš posle izbora. E zato su tenzije
  • Bill

    03.02.2023 09:59
    III deo
    Jedanaestog minuta, direktor fabrike papira vraća licu poslovan izraz i seda. I - o čuda! Kamo se dede neopisivi i neodoljivi sveopšti zanos!? U isti mah, na isti pljesak svi prestaju, svi sedaju. Spaseni su! Izvukla se kuna iz zadimljene rupe! E, ali nezavisni duhovi se upravo ovako mogu otkriti. Upravo ovako se oni mogu iskoreniti.

    Direktor fabrike je iste noći uhapšen. Nije mu teško prišiti deset godina, za nešto sasvim drugo. No, pošto je potpisao »član 206« (završni zapisnik u istrazi), islednik ga podseća:
    - I nikada više nemojte prestati prvi da pljeskate! (Ali, šta onda da se radi? Kako onda prestati?)

    Dovoljno je samo da Staljinovo ime zamenite adekvatnim i zamislite da li je nešto ovako moguće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.