Vučević: Od opozicije nisam čuo ništa konkretno za rešavanje kosovskog pitanja

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da od opozicije u parlamentu nije čuo konkretne predloge za rešavanje kosovskog pitanja, već samo "ua" i "cepanje papira".
Vučević: Od opozicije nisam čuo ništa konkretno za rešavanje kosovskog pitanja
Foto: 021.rs
On je za televiziju Prva kazao da opozicija greši što "gubi dozu elementarnog političkog nivoa", navodeći da je njeno ponašanje na jučerašnjoj sednici za svaku osudu jer se u svet šalje negativna slika države.
Vučević, koji je potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS), ocenio je da su jučerašnja dešavanja u skupštini pokazatelj koliko je teška pozicija predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, ali i koliko ne postoji politički ambijent u kome mogu da se rešavaju ozbiljna pitanja.
"Trebalo bi kao država da se učimo šta je to državni interes, a da zaboravimo na političke podele", rekao je on.
 
Kako je naveo, na sednici su parole dizali i oni koji su pustili kosovskog premijera Aljbina Kurtija na slobodu, ali i oni koji se, kako tvrdi, zalažu za priznanje nezavisnosti Kosova.
  • Марко

    03.02.2023 22:35
    Ииииииииоооо
    Да ли треба сви да аплаудирамо вучићу то бих била оптимална атмосфера
  • Juče

    03.02.2023 16:05
    je jedna poslanica iznela konkretne predloge. Niste čuli? Čudno!
  • Cvele

    03.02.2023 15:53
    @ pajo patak
    Čuje on, ali ne razume. Treba neko da mu objasni. Valjda je zato ministar vojni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija