VIDEO: Vučić pred let u Brisel: Niti će biti kapitulacije, niti povratka u devedesete

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je, pred polazak u Brisel, da neće biti kapitulacije niti povratka u devedesete.
VIDEO: Vučić pred let u Brisel: Niti će biti kapitulacije, niti povratka u devedesete
Foto: 021.rs
"Za 15 minuta krećemo za Brisel, obavili smo poslednje pripreme. Hoću da se zahvalim onom delu u Srbiji koji ima poverenja u svoje državno rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju", naveo je Vučić na svom Instagram nalogu "budućnostsrbije".
Dodao je da će Srbija ići napred, ma koliko to teško bilo.
"A oni koji se unapred spremaju da nas napadaju kako ćemo potpisati nešto, jer ćemo tako biti izdajnici, i unapred znaju da smo krivi i da se vraćamo u devedesete, mogu samo da im kažem da se ne sekiraju", poručio je Vučić.
 
 
Vučić će se danas u Briselu sastati za izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i visokim predstavnikom za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Borelom, a potom će uslediti i sastanak sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem.
 
Tema sastanaka je evropski predlog, odnosno francusko-nemački plan za Kosovo.
  • Subotičani

    27.02.2023 16:57
    Mora jednom da se preseče. Preko 20 godina unazadismo Srbiju zbog Kosova ali najviše zbog Rusije. Potpisujemo šta god treba, guramo zlog Putina od nas i da krene i Srbija bude normalna i civilizovana zemlja. Dosta smo slušali Rusiju koja nas samo iskoristila i unazadila.
  • Endre

    27.02.2023 15:25
    Kolektivna amnezija.
  • KAKALIN

    27.02.2023 15:20
    Danas su nenormalno aktivni RUSKI Botovi? Najviše ZLO u ovom trenutku našem predsedniku Vučiću i Srbiji žele upravo Rusi, nego bilo ko drugi. To se vidi,to se zna! Dokle trpiti više i zašto im ne stavljamo kompletne sankcije i vize ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija