Ocu i sinu osumnjičenim za ubistvo kuma u Nišu pritvor do 30 dana

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je danas da je pokrenulo istragu protiv Nišlija M.M. (41) i G.M. (62) zbog sumnje da su 1. marta u ulici Nikole Kopernika u tom gradu ubili A.D. (46).
Ocu i sinu osumnjičenim za ubistvo kuma u Nišu pritvor do 30 dana
Foto: 021.rs
Okrivljeni su, kako se navodi u saopštenju, saslušani u tužilaštvu gde su izneli svoje odbrane povodom tog događaja, a po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je obojici okrivljenih odredio pritvor do 30 dana.
Njima je određen pritvor kako bi se sprečio njihov uticaj na svedoke, zbog činjenice da je za navedeno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, kao i činjenice da je krivično delo uznemirilo javnost.
Tužilaštvo je ocenilo i da okrivljeni M.M. mora biti u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.
 
Tužilaštvo je ranije saopštilo da je naložena obdukcija tela A.D.
 
Prema nezvaničnim informacijama, uhapšene Nišlije su otac i sin, a muškarac za čije ubistvo su okrivljeni je njihov kum, kao i da se ubistvo dogodilo u suturenu kuće u kojoj su otac i kum zajedno živeli, a zločin se dogodio prilikom jedne od sinovljevih poseta.
 
Na grudima nastradalog pronađena je ubodna rana, koju su okrivljeni prilikom hapšenja pravdali samopovređivanjem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija