Novi Pazar: Suspendovani žandarm osuđen na tri i po godine u zatvoru zbog kilogram i po marihuane

Jugoslav Petrović (49) iz Raške pravosnažno je osuđen na tri i po godine zatvora zbog posedovanja blizu kilogram i po marihuane namenjene prodaji, objavio je danas radio Sto plus.
Novi Pazar: Suspendovani žandarm osuđen na tri i po godine u zatvoru zbog kilogram i po marihuane
Foto: 021.rs

On je sa zamenikom Višeg javnog tužioca u Novom Pazaru Adnanom Baćićaninom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Sporazum je prihvatio i Viši sud u Novom Pazaru i doneo presudu koja je pravnosnažna.

Petrović je proglašen krivim jer je 4. februara, u "ladi nivi", u Ulici Save Kovačevića, držao plastičnu kesu u kojoj se nalazilo 1,48 kilograma marihuane, namenjene daljoj prodaji.
 
Prema nepotvrđenim informacijama, on je pripadnik Žandarmerije, a u trenutku hapšenja bio je pod suspenzijom zbog ranijih povreda radne discipline.
  • Pera Doroslovacki

    06.03.2023 13:52
    3N
    Sta bi sa jovanjicom ?!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.