Vlada Srbije daje 295 miliona dinara pomoći Fudbalskom savezu Srbije

Vlada Srbije je za Fudbalski savez Srbije opredelila 295 miliona dinara na ime finansijske pomoći.
Taj novac je izdvojen iz budžetske rezerve.
U dokumentu objavljenom u Službenom glasniku, koji je Vlada Srbije donela 30. marta, navodi se da se taj iznos prenosi iz sredstava opredeljenih za upravljanje, raspolaganje i zaštitu državne imovine, odnosno zgrada i građevinskih objekata.
Novac se prenosi na intervencijska sredstva, a zatim preko Generalnog sekretarijata vlade raspoređuje kroz dotacije nevladinim organizacijama, odnosno Fudbalskom savezu.
  • 696

    03.04.2023 17:15
    Svi zadovoljni
    Pare će dobro doći i fudbalskom savezu i onima oko njega.
  • LeeMaanac

    03.04.2023 06:41
    To je nagrada od prvorođenog što su bili poslušni.A biće nešto usmereno i sekti.Koje milionče,sitnica.
  • Djoka

    03.04.2023 01:44
    U ime koga ti dajes skoro 300 mil dinara fudbalskom savezu!? Na osnovu cega? Oni ne daju rezultate. Prema tome i treba da propadnu. Raspisite referendum i videcete da ce narod glasati da se poseje kukuruz i psenica po stadionima ili puste krave na ispasu. A za te pare bolje zaposlite jos lekara, posto je narodu potrebna zdravstvena pomoc. A ne dvorske lude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija