Kamiondžija zaspao u vozilu i blokirao saobraćaj na auto-putu kod Velike Plane: Sad dobija prijavu

Policija u Smederevu podnela je prekršajne prijave protiv 22-godišnjeg vozača kamiona, državljanina Bosne i Hercegovine, i firme u kojoj je zaposlen jer je zaspao u vozilu kojim je blokirao auto-put.
Kamiondžija zaspao u vozilu i blokirao saobraćaj na auto-putu kod Velike Plane: Sad dobija prijavu
Foto: Pixabay
Naime, policiji je sinoć prijavljeno da je otežan saobraćaj na auto-putu Niš-Beograd, u ataru sela Krnjevo kod Velike Plane, a nakon izlaska na lice mesta utvrđeno je da je, na delu puta gde se zbog radova saobraćaj odvija samo jednom trakom, zaustavljen kamion u kojem je 22-godišnji vozač spavao, zbog čega se formirala kolona vozila dužine oko tri kilometra.
Nakon pomeranja vozila na obližnje proširenje i uspostavljanja normalnog saobraćaja, kontrolom je utvrđeno da vozač nije koristio zakonom propisani dnevni odmor, odnosno da je vozio duže nego što je zakonom propisano za profesionalne vozače koji prevoze teret.
Podsetimo, juče su na putevima u Srbiji bile ogromne gužve zbog radova, ali i zbog toga što su se građani vraćali kući nakon uskršnjih praznika.
  • CISTAC

    18.04.2023 16:31
    Covek stao da napravi devetku ili jedanaesku a vi ga ovde napali. E sad,ako je vec prekoracio arbajte i voznju onda je mogao da tera i do prvog parkinga,a ako hoce regulu onda je trebao mucenik misliti pre radova da se parkira i spava. Ali dobro,ima nas svakakvih. Uglavnom bopja i ta guzva i sto je on zaspao donekle na bezbedan nacin nego da je zaspao pri 80 na sat i uketeo u radove i napravio karambol i ne daj Boze nekog ubio. Volan je opasna stvar,ljudi to shvataju olako zato se tako i gine na nasim putevima
  • Vozač

    18.04.2023 13:12
    Spavanje
    Svakako ovo što je uradio nije nikako u redu, ali je DALEKO bolje što je zaspao kad je kamion zaustavio umesto da je zaspao dok je vozio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija