VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"

Snimak Milorada Dodika koji je pred gostovanje na RTS-u izvređao porodicu Đoković, izazvao je brojne reakcije na internetu.
VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"
Foto: 021.rs

Video je na Jutjubu objavio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.

U njemu se vidi kako Dodik, pre ulaska u etar emisije "Oko" na RTS-u govori o porodici Đoković.

"Mada su Đokovići ovi teški, mogu ti reći, u p**ku materinu. Naši ljudi sve to doživljavaju na emocije, a kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... I onda izgubi ono u četvrfinalu", rekao je Dodik voditelju Gradimiru Papiću.
 
 
Vukanović koji je objavio snimak, na Fejsbuku je napisao da "izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku."
 
"Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS-a pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u etar".
Dodao je da se Dodik nije odvajao od Novaka i porodice Đoković dok su bili u Banjaluci, ali "kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija želele pokazati".
 
"Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvesno da je ova godina prvi i poslednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene, a kad su se svetla ugapsila iza kulisa košpice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodelom plena i javnog narodnog novca", zaključio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
  • Срб

    28.04.2023 18:45
    Завист
    Кад некоме даш власт видиш колико вреди то јасно показује додик клко воли србију и колики је лажни патриота,
  • Bezelbub

    28.04.2023 09:58
    Bar smo konačno čuli zrnce iskrenosti od meljova izbosne. A nije ni daleko od istine. Verovatno jesu teški "kad se uđe u posao" kako to Dodo šeretski naziva kriminalne radnje i biznis na crno.
  • NN

    28.04.2023 09:56
    psovke
    Čudo kako je ovaj narod odjednom postao fini, pa proglasio Dodika za prostaka! Nemam nameru ni da ga pravdam, ni da ga branim, ali je čudno da je narodu, gde je "j... ga" češća uzrečica nego "ovaj", odjednom to postalo tako strašno i neprihvatljivo. Lično ne psujem i uvek mi je to smetalo, ali verovatno mnogo ovih koji se zgražaju to čine!
    Da je cela stvar krajnje zlonamerno konstruisana, potajnim snimanjem, sečenjem i montiranjem očigledno je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".