Joksimović "oplela" i po Malom: "Foteljaštvo" koje mi podmeće neće proći

Bivša ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović iznela je niz kritika i na račun Siniše Malog.
Joksimović "oplela" i po Malom: "Foteljaštvo" koje mi podmeće neće proći
Foto: 021.rs
Posle Jelene Trivan i Tanje Miščević, koje su u vlast naprednjaka ušle prešavši sa suprotnog političkog spektra, na "udar" bivše ministarke za evropske integracije došao je i ministar finansija Siniša Mali, takođe "novopečeni naprednjak prebegao sa druge strane".
Joksimović je navela da razume da Mali ne razume štošta, pa ni njene stavove, ali da iz tog nerazumevanja podmeće njoj "foteljaštvo" i nekolegijalnost neće proći, reagujući na izjavu Malog koji je komentarisao njene skorašnje istupe.
On je naveo da je "SNS najjača stranka, i ono što vidimo i znamo je da svako ima pravo na svoje mišljenje".
 
"Ako se donese neki iskren stav, treba da budemo zajedno u svemu. Ja takvo ponašanje ne razumem. Bez obzira šta neko o nekome misli, to nije za medije, javnost. Neću svoje bivše kolege i koleginice da napadam u medijima. Ja razumem da neko ostane bez funkcije, niko se nije rodio sa funkcijom. Kod nas je sve slepljeno za fotelju", rekao je ministar Mali.
 
Usledio je odgovor Joksimović na njenim društvenim mrežama.
 
"Dakle, razumem ja da Siniša Mali ne razume štošta, pa ni moje stavove, nerazumevanje i neznanje je neprikosnoveno ljudsko pravo. Ali da iz tog nerazumevanja podmeće meni "foteljaštvo" i nekolegijalnost neće proći bez odgovora. Ja sam ponuđenu funkciju odbila, hvala lepo, dok je isti Mali izigravao moćnog ko-predsednika stranke i nudio funkcije svojim ličnim drugarima i drugaricama, i to baš iza leđa svojim stranačkim kolegama. Ali, ako je Mali mislio da su mi Trivanka i Miščević, pošto sam o njima nešto komentarisala, stranačke koleginice, onda se on nešto zbunio, ili je u međuvremenu mene izbacio iz stranke, a Miščevićku učlanio, i Trivanku unapredio. Možda je to i realnost stranke kojom Mali upravlja i koju zastupa. Videćemo", napisala je Joksimović.
 
 
Podsetimo, Joksimović je nedavno aktuelnu ministarku za evropske intergacije Tanju Mišćević nazvala antitalentovanom klimoglavom službenicom.
 
A za rođendansku proslavu bivše potpredsednice DS, sada direktorke Telekoma Srpske i savetnice premijerke Ane Branbić, Jelene Trivan, napisala je da su "bivši mrzitelji Vučića i SNS kao ova nesretna pojava Jelena Trivan, sada i unazad nekoliko godina perjanice nekog novog SNS sa multiplikovanim javnim funkcijama".
  • agatoni,aga,akademik

    03.05.2023 10:42
    jadranka
    shvati , dolaze mlađi uspešni , bitno je da Srbija nastavi uspešan razvoj ekonomoje nezabeležen u istoriji. Svi smo mi bitni ali samo je Srbija važna ...
  • Čika Pera

    03.05.2023 06:36
    Ova bivša ministarka godinama bila na čelu ministarstva za Evropske integracije svi smo očekivali da nas uvede u EU,a ona ništa nije uradila
  • 696

    03.05.2023 06:32
    Samo nek se glođu
    Niko od umešanih nije simpatičan, jedino je jadranka podnošljiva za oko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija