Vlada Srbije tvrdi da je voljna da razgovara sa poljoprivrednicima, ali neće garantovati cenu mleka

Vlada Srbije je tokom razgovora sa poljoprivrednicima više puta naglasila da jedino što ne može da ponudi je zagarantovana cena mleka, jer tako nešto nije moguće učiniti sa cenom bilo kog proizvoda.
Vlada Srbije tvrdi da je voljna da razgovara sa poljoprivrednicima, ali neće garantovati cenu mleka
Foto: 021.rs
Kako se ističe u saopštenju, imajući u vidu da poljoprivrednici koji su u protestu u medijima naglašavaju da ne traže zagarantovanu cenu mleka, predsednica Vlade Srbije ih poziva na nastavak razgovora u bilo kom trenutku.
"Vlada Srbije spremna je da u bilo kom trenutku nastavi razgovor o svim pitanjima koji su važni za poljoprivrednike i duboko posvećena najboljem interesu svih", zaključuje se u saopštenju, prenosi RTS.
Poljoprivrednici već dva dana protestuju širom Srbije nakon što su predstavnici više poljoprivrednih udruženja u ponedeljak razgovarali u Vladi Srbije sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Odbora za poljoprivredu i Narodne seljačke stranke Marijanom Rističevićem, a posle sastanka su izjavili da nisu zadovoljni razgovorom jer, kako su rekli, nije ispunjen nijedan njihov zahtev.
  • TBL

    18.05.2023 13:55
    Samo za stadione ima! Ako ne želite da garantujete cenu, jer treba prodati mleko u prahu koje ste uvezli zbog VEŠTAČKE nestašice, izvolite iz fotelja, niste sposobni da vodite državu!
  • LAKI

    18.05.2023 12:35
    Pitanje
    Da li se zna ko će dobiti mogućnost da uveze mleko?Naravno prvo napraviti nestašicu istog,i onda udaraj po ušima građane.
  • Dole

    18.05.2023 11:23
    Vlada
    Sigurno Hoće da pričaju sa poljoprivrednicima na temu Baka Prasetina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija