Predstavnik legalnih vlasnika oružja: Kaznićemo vlast na izborima, do sada smo bili "spavači"

Predstavnik legalnih vlasnika oružja, advokat Miroslav Živković izjavio je danas da će legalni vlasnici oružja kazniti vlast u Srbiji tako što će na sledećim izborima glasati protiv nje.

Živković je na konferenciji za novinare istakao da "režim razoružava narod, a naoružava partije i kriminalce".

On je naveo da vlast iznosi neistine i stavlja na stub srama sve legalne vlasnike oružja, kao i da je termin "razoružavanje naroda" loše izabran jer su to u istoriji radili Adolf Hitler i Ante Pavelić.

Živković je rekao da će građani koji imaju oružje legalno kazniti vlast tako što će izaći na sledeće izbore i glasiti protiv nje, i naveo da se radi o najdisciplinovanijim građanima "koji su do sada bili spavači".
 
On je izjavio da su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova zajedno s predsednikom države, na prvoj konferenciji nakon ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" iznosili detalje protivne zakonu i targetirali zakonite vlasnike oružja.
 
Dodao je da ne postoji nijedan dokaz da je osumnjičeni ubica K. K. vežbao u streljani, a da njegov otac nije dolazio u streljanu poslednjih godinu dana, kao i da su vlasnici streljana zbog toga prikazani kao teroristi.
 
"Izmenom zakona, krajem prošle godine, pričalo se da Evropa to traži od nas što nije istina, mere Evropske unije sprovedene su na populistički način", rekao je Živković.
 
Govoreći o merama razoružanja, on je rekao da one nisu imale efekta i naveo primere ubistava u Mladenovcu i mladića koji je ispalio ručni raketni bacač u Rumi kao kontraefekat trenutnog narativa vlasti.
 
"Više je vraćenih legalnih oružja nego nelegalnih. Zaplašeni su legalni vlasnici, a povlađuje se kriminalcima", ocenio je on.
  • Zanimljivo

    19.05.2023 18:34
    Šumaru, ko te slagao da advokati ne plaćaju porez???
  • Dragan

    19.05.2023 18:27
    Kako neko komentariše vest o oružju a uporno piše "oružije"?
  • Grunf

    19.05.2023 17:06
    Porez
    Da ste pametni predati svo legalno oruzije pa kad drzava ostane bez ovog poreza ima voda da moli i vraca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija