Orlić o tome što je Brnabić psovala Aleksića: "Oštro reagovala jer je napao članicu radne grupe"

Premijerka Ana Brnabić uputila je poslanicima opozicije psovke, a kako kaže Vladimir Orlić, "oštro je reagovala" jer je šef poslaničke grupe Narodne stranke "napao" članicu radne grupe Vlade Srbije.
Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić je na televiziji Pink optužio poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je napao članicu vladine Radne grupe za podršku mentalnom zdravlju i sigurnost mladih Milicu Pejović Milovančević "bez trunke obzira i bilo kakvog ljudskog osećaja", iako je ona "jedan od najvećih stručnjaka u toj oblasti".
Aleksić je u petak u skupštini rekao da je u toj radnoj grupi direktorka Instituta za mentalno zdravlje Milica Pejović Milovančević, kućni prijatelj porodice 13-godišnjeg dečaka koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, na šta je premijerka burno reagovala i opsovala Aleksića.
"G**naru jedan odvratni", poručila je Brnabić.
 
"Ta nakaradna logika - ako imaš ikakve veze sa Vladom Srbije, ti si najgori na svetu. Mi koji smo sedeli u sali nismo mogli da verujemo da to slušamo. Zbog toga je reagovala Ana Brnabić, zbog toga je reagovala da treba da ih bude sramota", kazao je Orlić.
 
Orlić je rekao da je na dnevnom redu zasedanja u utorak izveštaj Vlade Srbije o bezbednosti u državi nakon dva masovna ubistva i da se nada da rasprava na tu temu može da bude završena taj dan, ali da može biti nastavljena i u sredu, nakon čega sledi rasprava o izveštaju Regulatornog tela za elektornske medije (REM).
  • @Petar

    22.05.2023 11:53
    Simpatično mi je što ste od njih naučili sve najgore pa se sada takmičite da svima pokažete kako ima i gorih, uz tu apsurdnu komponentu da vi to radite svakome ko ima različito mišljenje od vašeg a svi takvi nisu nužno i "članovi SNS" što ste odmah poleteli da mi prilepite već i vaši sopstveni saborci, a što je i razlog zašto se opozicija podelila na stotinu kombi-stranaka. Takvi ljudi nisu sposobni da održe na okupu ni savet stanara a kamoli državu. Savetujem vam da samo tako nastavite, svako normalan zna da je najbolji recept za pobedu na izborima arogantno vređati i etiketirati kako protivničke birače tako i sve ostale koji su umislili da imaju pravo na različito mišljenje i pretiti im kako će ih "vijati po ulicama" što ne rade čak ni ovi, ako ih to ne navede da glasaju za njih na izborima ništa neće. Postoji jedna bitna razlika između pozicije i opozicije, prvi sebi mogu priuštiti da vređaju druge jer njihove glasove svakako neće dobiti a svojih imaju dovoljno, dok ovi drugi kojima su potrebni glasovi kako birača prvih tako i svojih i onih između nemaju taj luksuz ali arogancija, sujeta i sebičnost su jači od razuma. No možda je i dobro da takvi ne zauzmu nikakvu poziciju moći, ako biste zaista pokušali sprovesti svoje pretnje u delo to bi dovelo do građanskog rata tako da hvala vam lepo na vašoj viziji budućnosti i prosperiteta.
  • @Zahvalan

    22.05.2023 11:40
    Iskreno vam savetujem da nastavite sa takvim arogantnim ponašanjem, to je "zdravorazumski" najbolji način da nabijete još glasova SNS-u.
  • Radovan

    22.05.2023 07:00
    I to je diplomatija jedne koja je kobajagi zavrsila skole u Americi? Ne hvala vrati se njima pa tamo opsuj nekoga dobices zatvor i milion dolara da platis odstete. Pazi nju koji recnik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija