Vučić: Erdogan pokazao da se na izborima može pobeđivati i posle 20 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zadovoljan onim što je Srpska napredna stranka učinila dok je bio na njenom čelu.
Vučić: Erdogan pokazao da se na izborima može pobeđivati i posle 20 godina
Foto: 021.rs

Dodao je da se nada da je i do sada uspevao da bude predsednik svih građana, ali da je SNS u njegovom srcu i on će nastaviti tu stranku da podržava.

Rekao je da je najavljivao da će se sam povući kada bude ocenio da nema više potrebnu energiju, da ga opozicija neće pobediti na izborima i da je tako i kada je reč o povlačenju sa čela stranke.

Vučić je na televiziji Pink rekao da je SNS pobeđivala na svim izborima najubedljivije u savremenoj istoriji.
 
Uz ponovljene čestitke predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, Vučić je rekao da je on pokazao da se na izborima može pobeđivati i posle 20 godina ako ste dobro radili za narod.
 
Govoreći o situaciji na Kosovu, rekao je da Aljbin Kurti stvara nestabilnu situaciju jer je zamislio da bude "novi Zelenski".
 
"Najteža situacija na Kosovu nam sledi, nešto što nismo mogli ni da zamislimo. Plašim se opšte nesigurnosti i velikih sukoba jer znam da Srbi ovo da trpe ne mogu", rekao je Vučić.
Za sledeću nedelju najavio je niz bilaterlanih sastanaka u vezi sa situacijom na Kosovu.
  • Vučić pada

    29.05.2023 10:41
    Redom padaju Anglosaksonski kandidati među koje spada i Vučić. Ovom izjavom pokušava da spinom preokrene da je gotov, i da Globalistički kandidati trpe poraz za porazom. Redom na izborima gube Anglosaksonski kandidati i to je nezaustavljivo, izgubili su u Bugarskoj, Mađarskoj, Italiji, Republici Srpskoj, Moldaviji, pa onda Milo u Crnoj Gori, i najžešći udarac im je Turska što sada nisu uspeli da smene Erdogana koji neće da uvede sankcije Rusiji. To je kao kula od karata i Vučić je Anglosaksonski kandidat koji sledeći pada, ova izjava mu je pokušaj da sakrije to. Vučić i njegovi su žestoko uzdrmani padom Mila u CG, a i zato što nisu smenili Dodika u RS i sada što nisu uspeli da smene Erdogana u Turskoj. Ovo je kula od karata koja pada i povlači Vučića sa njom
  • Dr Feel-Ud

    29.05.2023 07:03
    Vladanje decenijama uz strah, hapšenja i i proganjanja.
    Ideja vodilja demokratije
  • Cokanj

    29.05.2023 05:55
    ?
    Babi se snilo što joj milo.
    Malo morgen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.