Milivojević: Naprednjaci planiraju da pošalju rijaliti učesnike na protest, glumili bi Šarovića

Narodni poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević rekao je da ima informacije da će režim na današnjem protestu "Srbija protiv nasilja" pokušati da ubaci neku od rijaliti učesnika.
On dodaje da bi neko od njuih intervjuisao prisutne građane.
Nešto ranije, na Tviteru je predsednik pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanja Šarović saopštio je da vlast planira da na događaj pošalje "bivše zadrugare i robijaše".
Milivojević je naveo za Novu da poseduje informaciju da bi "taj opskurni lik glumio Nemanju Šarovića", koji je prethodne nedelje razgovarao sa ljudima koji su došli na kontramiting SNS.
 
"Naprednjacima očigledno pored ljudi koji ih ubrzano napuštaju, počinju da manjkaju i ideje. Obavešten sam da predstavnici režima planiraju da neku od svojih rijaliti učesnika pošalju na protest Srbija protiv nasilja, gde bi taj opskurni lik glumio duhovitog Nemanju Šarovića i intervjuisao građane. Ili se poput Miše Vacića ubacio u protestnu kolonu, kako bi ih tabloidne televizije i partijska i glasila prikazala da učesnici rijalitija podržavaju ove proteste. Od plagijatora diploma i doktorskih disertacija, očekivano. Vidim da sličnom informacijom raspolaže i gospodin Šarović", istakao je za Novu.
 
Lider pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanja Šarović napisao je na Tviteru da vlast planira da pošalje "bivše zadrugare i robijaše".
 
Peti po redu protest “Srbija protiv nasilja” biće održan danas ispred zgrade Predsedništva Srbije, gde će građani formirati prsten. Organizatori su pozvali građane da se okupe u 18 sati ispred Narodne skupštine, odakle će krenuti u mirnu šetnju do Predsedništva.
 
Na skupu će govoriti proslavljeni glumci Svetlana Ceca Bojković i Dragan Bjelogrlić, a organizatori su jasno poručili da će zaustaviti sve provokacije koje imaju za cilj proteste predstave kao nasilne.
  • Novosadjanin

    03.06.2023 23:08
    @Fotije,Djed
    Dokle god Vi mislite da opozicija želi smenu Vašeg vođe zbog vlasti,protesti su veliki uspeh.Shvatite da Vam se desio NARODNI BUNT ! Narodu ste dozlogrdili i više nije važno ko će doći sledeći na vlast,bitno je da su svi PROTIV SNS-a i Vučića.I o kom nasilju stalno govorite....tamo gde stvarno ima nasilja NE REAGUJETE a zašto? Ili ga režirate,ili ga proizvodite i stvarate ili čuvate nasilnike....
  • Ju

    03.06.2023 22:29
    Mene da dodju da intervjuisu pojma ne bih imala ko su, uopte ne znam ko su ti ucesnici zadruge.
  • Djed

    03.06.2023 18:14
    Hocete promenu vlasti? Idemo na izbore. Ostalo je divljastvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija