Vučić nastavlja obilazak Srbije uz najavu: "Ponovo ću primati građane, da čujem njihove muke"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će nastaviti sa obilaskom opština i okruga širom Srbije, kao i da će u Predsedništvu Srbije ponovo primati građane.
Vučić nastavlja obilazak Srbije uz najavu: "Ponovo ću primati građane, da čujem njihove muke"
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)
"Da čujem njihove muke i probleme i da sve probleme zajednički rešavamo", poručio je Vučić preko Instagrama.
Vučić je rekao i da je Srbija u teškoj geopolitičkoj situaciji.
"Ne ruše neki spolja Srbiju zbog Vučića, već Vučića zbog Srbije, za njih je važno da je Srbija što je moguće slabija", rekao je Vučić.
 
Naveo je da se "na primeru Beograda na vodi pokazalo da uprkos svim teškoćama, otporima i pritiscima kada smo ujedinjeni u želji da guramo stvari napred to možemo da realizujemo".
  • злица

    04.06.2023 15:18
    ?
    Хоћу да напишем ,све нај погрдније за ову власт.То би одузело много времена чак ни то не заслужују.Чекам дан да испуне све изнете захтеве ,и после ффер избора оду у историју .Но пре тога да буду рашрафљени до задњег шрафа.По заслузи нај оштрије што закони земље прописују да буду кажњени.
  • Serđo

    04.06.2023 12:00
    Čudno?
    Građani imaju muke?
    Čudi me.........!
    A da, mi smo na Balkanu.
  • boringoldfart

    04.06.2023 11:44
    Ustav?! Sta to bese...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.